Θέλετε να σας καλέσουμε;

Τρόποι αποστολής

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ:  ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Εάν η κατάσταση παραγγελίας του προϊόντος είναι ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ, η παραγγελία σας θα αποσταλεί σε διάστημα 1-3 εργάσιμων ημερών. Εάν η παραγγελία σας είναι διαθέσιμη και καταχωρηθεί πριν από τις 16.00 θα δίνεται ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ στην courier και θα παραδίδεται στο χώρο που έχετε επιλέξει την επόμενη εργάσιμη.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ:  ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Εάν η κατάσταση παραγγελίας του προϊόντος είναι ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης του προϊόντος. Ο χρόνος παράδοσης τέτοιων παραγγελιών ορίζεται κατά προσέγγιση έως 12 ημέρες ανάλογα με την διαθεσιμότητα των προμηθευτών μας.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ: ΠΑΡΑΔΟΣΗ 4-10ΗΜΕΡΕΣ
Εάν η κατάσταση παραγγελίας του προϊόντος είναι ΠΑΡΑΔΟΣΗ 4-10 ΗΜΕΡΕΣ, η παραγγελία σας θα αποσταλεί σε διάστημα 4-10 ημερών.


*(Λόγο του νέου Γενικού Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), ο παραλήπτης του δέματος θα πρέπει να είναι ο ίδιος με αυτόν που αναγράφει η αποστολή ειδάλλως θα πρέπει να ενημερώνει ο πελάτης την εκάστοτε επιχείρηση (είτε τηλεφωνικά, είτε γραπτώς στις παρατηρήσεις της παραγγελίας) ότι ο παραλήπτης θα είναι άλλος πέραν του ιδίου, επιδεικνύοντας πάντα επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπίας.)

 

 

 

 

 

 

Για αποστολή και παράδοση προϊόντων εντός Αττικής γίνεται με τους εξής τρόπους:


*Παραλαβή από την Αποθήκη του καταστήματος
μας δωρεάν χωρίς κάποια χρέωση.

 Καματερό, Δημ.Γούναρη 71,Τ.Κ 13451 Αττική, τηλ : 210 2387443 για ραντεβού.


*Δωρεάν μεταφορά με δικό μας όχημα για αγορές 150,00€ και πάνω εντός Αττικής.


*EΛΤΑ Courier Δείτε τον πίνακα που ακολουθεί στο κάτω μέρος της σελίδας.**

Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

Η παραγγελία σας θα πρέπει να εκτελεσθεί σε 48 ώρες από τη στιγμή που ενημερωθήκατε για τη διαθεσιμότητα. Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα πρέπει να προβούμε σε ακύρωση της παραγγελίας σας και να δρομολογηθεί εκ νέου παραγγελία.

Η συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών διατηρεί τα δέματα αντικαταβολής μέχρι 3 εργάσιμες ημέρες. Από τη στιγμή που θα παρέλθει η ημερομηνία των 3 ημερών μετά την άφιξη και δεν θα εμφανιστεί ο παραλήπτης, τα δέματα επιστρέφονται χωρίς καμία προειδοποίηση.

 

*Οι παραγγελίες που αφορούν την Αττική για αγορές μέχρι το ποσό των 150,00€ τα μεταφορικά κοστολογούνται απο 15€.Οι μεταφορές γίνονται με δικό μας μεταφορικό μέσο στο χώρο σας με την προϋπόθεση ότι τα αντικείμενα μπορούν να μεταφερθούν από τον οδηγό μας, είτε με χρήση ανελκυστήρα, είτε σκαλιών από το κλιμακοστάσιο.Για προϊόντα μεγάλου βάρους ή όγκου που δεν μπορούν να μεταφερθούν από τον οδηγό μας, η διάθεση δεύτερου ατόμου είναι εφικτή από το κατάστημα μας και χρεώνεται 15€.Ο πελάτης θα πρέπει να αναφέρει την ανάγκη για δεύτερο άτομο στα σχόλια της παραγγελίας.Η χρέωση του δεύτερου ατόμου δεν θα εμφανιστεί στην παραγγελίας σας.

*Σε περίπτωση που το έπιπλο δεν χωράει να μεταφερθεί από τις σκάλες, γίνεται χρήση αναβατόριου, του οποίου τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη .
*Σε περίπτωση που χρειάζεται να γίνει χρήση αναβατόριου το επιπλέον κόστος ανέρχεται στα 60 ευρώ.
*Σε περίπτωση που χρειάζεται κάποια συναρμολόγηση το κόστος ανέρχεται από 15 έως 65 ευρώ ανάλογα τον κωδικό του προϊόντος (εντός Αττικής) και πραγματοποιείται από εξωτερικούς μας συνεργάτες .
* Για απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές το κόστος ενδέχεται να διαφοροποιηθεί.

*Η παράδοση των επίπλων γίνεται αφού επικοινωνήσει το τμήμα Διακίνησης ώστε να κλείσει ραντεβού με τον πελάτη για την ημέρα και ώρα παράδοσης.
*Ο εκτιμώμενος χρόνος αποστολής και παράδοσης εντός Αττικής, εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται σε απόθεμα, είναι εντός 3 έως 5 εργάσιμων ημερών κατόπιν ραντεβού.


 

 

 

Για αποστολή και παράδοση προϊόντων εκτός Αττικής γίνεται με τους εξής τρόπους:


*Αποστολή με EΛΤΑ Courier Δείτε τον πίνακα που ακολουθεί στο κάτω μέρος της σελίδας.**

Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

 

Η παραγγελία σας θα πρέπει να εκτελεσθεί σε 48 ώρες από τη στιγμή που ενημερωθήκατε για τη διαθεσιμότητα. Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα πρέπει να προβούμε σε ακύρωση της παραγγελίας σας και να δρομολογηθεί εκ νέου παραγγελία.

Η συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών διατηρεί τα δέματα αντικαταβολής μέχρι 3 εργάσιμες ημέρες. Από τη στιγμή που θα παρέλθει η ημερομηνία των 3 ημερών μετά την άφιξη και δεν θα εμφανιστεί ο παραλήπτης, τα δέματα επιστρέφονται χωρίς καμία προειδοποίηση.

 

*Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με πρακτορείο μεταφορών της επιλογής σας ή μπορούμε να σας προτείνουμε και εμείς δικό μας συνεργαζόμενο πρακτορείο. Η αποστολή από το κατάστημα μας μέχρι την έδρα του πρακτορείου μεταφορών στην Αθήνα είναι δωρεάν και η χρέωση από την έδρα του πρακτορείου μεταφορών στην Αθήνα έως τον τελικό προορισμό (το πρακτορείο της περιοχής σας) εξαρτάται από το βάρος του προϊόντος.

Δείτε τον αναλυτικό πίνακα μεταφορικών:

*Από 15 kg έως τα 25 kg:15.00€
*Από 25 kg έως τα 65 kg:30.00€
*Από 65 kg έως τα 100kg:65.00€
*Για παραγγελίες άνω των 100kgr θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας.
*Οι χρεώσεις ισχύουν για όλες τις περιοχές εκτός Αττικής.

*Ο χρόνος αποστολής εκτός Αττικής,εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται σε απόθεμα,υπολογίζεται να παραδοθεί εντός 7 εργάσιμων ημερών.

*Σε περίπτωση μη εκτέλεσης της παραγγελία σας για λόγους ανώτερης βίας (πχ. Απεργίες κλπ) θα επικοινωνούμε μαζί σας για την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας σας.

*Η μεταφορά επίπλου με πρακτορείο γίνεται με ευθύνη του πελάτη.
*Σε περίπτωση που χρειάζεται κάποια συναρμολόγηση (εκτός Αττικής) το αναλαμβάνει ο πελάτης.

 

EΛΤΑ Courier

**Για πληρωμή με αντικαταβολή EΛΤΑ Courier υπάρχει επιπλέον μικρή χρέωση 1,50€.
Δείτε τον αναλυτικό πίνακα μεταφορικών αν επιλέξετε EΛΤΑ Courier:

 

 

Για 1-3 κιλά 2.6€ και 0.65 €/κιλό για εντός Αττικής

        -4-κιλά-3.25€
        -5 κιλά-3.90€
        -6 κιλά-4.55€
        -7 κιλά-5.20€
        -8 κιλά-5.85€
        -9 κιλά-6.50€
      -10 κιλά-7.15€
      -11 κιλά-7.80€
      -12 κιλά-8.45€
      -13 κιλά-9.10€
      -14 κιλά-9.75€
      -15 κιλά-10.40€

 

Για 1-3 κιλά 3.10€ και 0.65€ /κιλό για υπόλοιπη Ελλάδα.

       -4 κιλά-3.75€
       -5 κιλά-4.40€
       -6 κιλά-5.05€
       -7 κιλά-5.70€
       -8 κιλά 6.35€
       -9 κιλά-7.00€
     -10 κιλά-7.65€
     -11 κιλά-8.30€
     -12 κιλά-8.95€
    -13 κιλά-9.60€
   -14 κιλά-10.25€
   -15 κιλά-10.90€
 

 

 Πρόσθετες υπηρεσίες:

*Επίδοση σε Προκαθορισμένη Ώρα:  2.50€

*Επίδοση  Σαββάτο: 2.50€

 

 Σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε αμέσως για την πορεία της παραγγελίας σας. Εάν πρέπει να μας δώσετε κάποιες συγκεκριμένες οδηγίες σχετικά με τον χρόνο και τον τόπο παράδοσης παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.